08:30   Vertrek met gepast vervoer om de koningsparen van 2014 op te halen

Koningspaar:
Richard Harbers en Sandra Stapelbroek

Jeugdkoningspaar:
Sjoerd Harbers en Daphne Bleumink

 

10:00   Gezamenlijk ontbijt

Als de hoogheden gearriveerd zijn, zullen we net als vorig jaar beginnen met een gezamenlijk ontbijt. Dit ontbijt, om gezellig met de hele buurtschap te nuttigen, zal voorzien zijn van heerlijke broodjes, beleg en natuurlijk zullen ook de gebakken eieren niet ontbreken! We hopen uiteraard op een gezellig drukke tent en wensen u alvast smakelijk eten. De bonnen voor het ontbijt worden tijdens het geld ophalen door de bestuursleden uitgedeeld met uitleg hierover. Zo kunnen we met een goed gevulde maag de kermis openen.

 

11:00   Opening van de kermis

De voorzitter opent samen met de afgevaardigde van de gemeente Oost Gelre de kermis 2015. Door 2 jeugdleden zal er een versje ten gehore worden gebracht waarna de ballonnen opgelaten zullen worden.

Aansluitend begint het vogelschieten en -gooien voor de leden van 18 jaar en ouder.

Je bent lid als je je voor de kermis hebt opgegeven. De afgevaardigde van de gemeente zal het openingsschot lossen. Ook voor de jeugd van 10 t/m 17 jaar staan er vogels klaar om op te schieten of te gooien. Tevens is er fladderschieten voor iedereen vanaf 13 jaar. Voor de jongste jeugd is er een kinderprogramma samengesteld. Aansluitend hierop zullen de traktaties uitgedeeld worden.

 

13:30   Huldiging van de nieuwe koningsparen in de feesttent

Aansluitend vrolijke kermismuziek voor jong en oud door Eduard ten Have.
Einde middagprogramma ca. 16:30 uur.

 

21:00   Avondfeest

Volop feesten met muziek van Premium: 6 Creatieve, energieke achterhoekse kerels die enthousiasme, strakke covers en interactie met het publiek in een juiste dosis doseren.
Sinds begin 2015 in een fonkelnieuwe samenstelling. Repertoire variërend van top 40, golden oldies, popsongs en dance.